Puss in boots

Borde blogga om Whitsundays nu, har 40 min pa mig innan jag tankte kolla pa Offspring pa tv-burken min. sadant man borde gora, gor man tyvarr inte alltid. att skriva en kilometer-lang uppsats om Whittan kanns inte alls lockande just nu. vad som kandes valdigt lockande for en stund sen var att ta en timmes promme, men sen kom regnet!

Angaende rubriken. Jag och kidsen var pa teater idag (School Holidays), valdigt roligt maste jag saga. Vi sag Puss in boots. Vilket namn!

Bild eller youtubeklipp, youtubeklipp eller bild? Hmmmm....



Bild far racka, pa mig och Finaste Micka!

Hors inom kort folket!



"Det heter ju vårt tram!"

Tjjjjja bloggen! Ville bara berätta lite kort om min helg. Fredags så bakade jag en bränd sockerkak till mina puddingar, jätte gooo blev den.... På kvällen gick vi ut i stan, testade bla på ett nytt ställe som inte var vår stil direkt. På lördagen drog jag till Johanna och där lekte vi hårsalong. Tildus, assisterandes av Cilla, slingade Johannas hår, blev kanon fint faktiskt!! Därefter blev det lite kaffe i Glenferrie. Sedan blev det tacos och vin på kvällen, mums. Egentligen skulle vi ha käkat lite midsommarmat eftersom vi inte gjorde det förra helgen. Dock så hade Köttbulle-mästaren Matilda glömt sina hundra bullar hemma. Men tacos var inte helt fel det heller!!! Senare blev det utgång igen, "kära" CQ fick stå för dans och go musik. Idag tog vi det lugnt osv. Har jobbat några timmar nu ikväll, gick fint! Ja det var i stort sätt min helg, had fun!

Imorgon åker hela familjen till Point lonsdale på lite holiday, blir trevligt och skönt med lite omväxling i det vardagliga arbetandet. Kommer hem på torsdag igen och då är det bara en jobbdag kvar till helgen!!!

Neee nu ska jag packa, duscha, städa, fixa och dona... Sen blir det sängen. Håller inne lite till på mitt Whitsundys-inlägg, det kommer så småningom.



Nu ska det lyssnas pa kallspel och städas. Ses när vi ses helt enkelt!

RSS 2.0