Ovantat!!

Jahaa da var man tillbaka har pa bloggen. Hade nastan glomt bort mitt losenord, det var ju ett tag sedan sist jag loggade mig in har pa blogg.se. Varfor? - Kanske ni undrar...

Jo jag har ju mina skal! Det framsta ar att mitt tangentbord ar ur funktion. Det spilldes alkohol pa det, illlla. Ett annat skal har varit att jag inte orkat/hunnit, finns viktigare och mer underhallande saker att gora. Nu maste jag dock erkanna att jag har langtat lite efter att fa blogga igen, skont att vara tillbaka sa att saga.

Sa nu sitter jag har med ett inkopplat fult tangentbord till laptopen. Upptackte ocksa precis att fanskapet inte vill halla sig till ett tvattakta engelskt tangentbord! Nej utan nu ska de liksom harma mitt gamla tangentbord. Om jag tex trycker in tangenten for kolon sa kommer ett ö upp! Man tackar, trodde jag hade lost detta problemet och harmed skulle slippa skriva med skarmtangentbordet. Det gar val sakert att losa det har med, ar tyvarr ingen it-expert.

Har en massa att beratta om, vet inte where to start though. Resan till Whitsundays, The wolfpack, att Australien har fatt mig pa fall och all dess innebord, hur jobbet gar... ar saker jag jatte garna skulle vilja skriva lite om! Bilder har jag ocksa att bjuda pa, i mangder.

Haller inne lite pa allt detta och lovar att uppdatera saftigt har snart. Lite smakprov kan ni faktiskt fa!









Nu taggar jag for morgondagen. Fruit duty pa Annie's kinder star bland annat pa dagsschemat. Synd bara att jag inte ar lika excited som hon ar... Pusspaj salange!





RSS 2.0