Sjukstugan

Vaknade igår runt halvsextiden och mådde ganska illa. Rusade till toaletten och spydde lite lagom mycket. Återvände till sängen och kände mig helt okej faktiskt. Vaknade då klockan slog sju och styrde stegen mot badrummet för en dusch. Väl i duschen kände jag hur illamåendet sakta började krypa fram, och rätt som det var står jag och vomerar i duschen. Inget mer med det tänkte jag när jag var påklädd och redo för jobb. Antog att jag hade ätit något konstigt dagen innan, typ sockerkaka (fyfasen vad jag frossade). Hur som helst så väcker jag den lille mannen och möts av en härlig spya i hans spjälsäng. Dags för nappy change = oranget, löst och en förfärlig odör.
Dags att återvända till toan och leka spyfluga. Går till rummet och vilar, tänker på sockerkakan och spyr igen (på tom mage) i en bunke brevid sängen. Den andra lilla sjukligen får göra mig sällskap i sängen när Rachael lämnar alla barnen och har tennisträning. Den skrikande bebben och jag somnar så gott för en stund. När jag vaknar blir det kalasande igen, i bunken.

Sen blev det sängen i stort sätt hela dagen, skönt det, jag slapp ju jobba trots allt.
Idag mår jag bättre, men fortfarande inte på topp. Andrew och Ruby är nu också sjuka, så vi är fyra sjuklingar i huset idag. Lite synd med tanke på att det skulle hållas kalas och namncermoni för ettåringen idag. Det blir inget med det.

Så nu blir det två tråkiga helger i rad eftersom jag jobbade hela förra helgen plus att jag tänker hålla mig inne idag. Nästa helg kan dock bli rolig, vem vet...



The rest


Tyskar och svenskar

Frukost på stranden

Sjukt fint var det

Som sagt...

Matilda och Linn

Helena och Anton

Mer av de vackra

Lite till

Och lite till

Turisten

Middag för Caroline dagen innan hon åkte tillbaka till Danmark. Fin värdfamilj!

Nu ska jag hämta upp den här lilla Snutteplutten från dagis! Socker!!!!

Håller vad jag lovat

Som jag lovade i förra inlägget så tänkte jag nu lägga upp lite bilder från förra helgen i Blairgowrie, Sorrento, Portsea... Ja jag vet inte vad det gemensamma namnet är för det hela. Ett mysigt ställe där många Australienare har sommarhus. Tror det tillhör Mornington Peninsula, typ. Hade det väldigt trevligt där med lite svesnkar och lite tyskar. Vi bodde i Linns värdfamiljs stuga, tack så mycket för det Linn!

Här kommer lite bilder i alla fall, kan hända att det slinker in lite andra bilder också!


Före avfärd. Sexigt värre! (att jag ens lägger ut den här bilden...)


Precis när båten började styra ut till havs så sket sig vädret, Inga sura miner för det!


En hög med sälar. Här fick vi dyka i och simma med dom, kul och läskigt på samma gång.

Det var alla bilder från delfinsimmandet. Vart delfinerna är vet jag imte riktigt. Tror inte ens att vi lyckades fånga dom med undervattenskameran. Kan säga att det var häftigt att simma så pass nära delfinerna som vi gjorde. Man höll i ett rep efter båten och så simmade de precis under en. Man kunde höra det där delfinlätet under vattnet också, tufft! Jag såg bara två delfiner under vattnet vilket var lite dåligt. Å andra sidan, vad gjorde det när vi hade en snygg guide i våtdräkt att spana på!

Nu vill inte internet samarbeta längre. Får lägga ut resten av bilderna imorgon istället! Har i vilket fall som helst påbörjat det jag lovade.

Nu ska jag inta min kingsize bed och fundera på hur jag kunde komma hem med endast jordgubbar, grädde, keso och en morgonrock (som var ett presentköp till min värdmamma) samtidigt som jag nu är cirka 800 spänn fattigare. Är det ens värt att tänka på?

Ses imorgon, Tjululululu! 


Clownen talar

Har varit och färgat brynen, är jätte söt nu...som vanligt!! Har gått från blonda (efter allt solbleknande haha) till en fräck bajsbrun färg. Resultat=clown. Men av erfarenhet vet jag att man vänjer sig efter ett tag.

Som ni säkert redan märkt så är jag sjukt dålig på att uppdatera min fabulösa blogg. Ska det bli ändring på det?! Får vi se. kan i alla fall lova lite bilder från förra helgen, de kommer upp imogon eller övermorgon. Då utlovas bilder på förväntansfulla flickor iklädda våtdräkter. Det ni!

Ska vara barnvakt ikväll och imorgon kväll, kan man inte säga nej så kan man inte. Tjuvstartar lite nu och kollar på Alvin and the chipmunks med Annie. Blåbärssoppa dricker jag också som jag har lyckats få tag på i Svenska kyrkan.

Lickiemadickie!


12 mars

Imorgon ska jag simma med delfiner i Sorrento. Kom på att det var 12 mars idag med, vilket innebär att det är den 13 mars imorgon. 13 är ett otäckt nummer (knappt jag vågar skriva det här) och betyder otur. Så om jag kommer hem levandes från Sorrento vet jag inte, att jag blir uppkäkad av en haj är mycket troligt. Vi pratade om det här med hajarna i veckan och jag har blivit ganska uppskrämd.

Det har hänt en massa sen sist jag skrev. Tro inte att jag orkar skriva om det, för så bra minne har jag inte.

Köpte en ny kamera igår, så nu kan jag börja fota alla härliga stunder igen. Great!

Den gamla au pairen Caroline och hennes kompis är här igen, trevligt med lite danskar i huset..host



God natt på er! Kan vara sista gången jag uppdaterar. Den som lever får se..



Saturday (Skratta hur mycket ni vill!!)

Ännu en vecka fylld med jobb är avklarad. solen skiner men det är typ bara 22 grader och huset är iskallt efter veckans lite kyligare väder. Jag jobbade igår för föräldrarna skulle på... ja något jag inte riktigt fattade vad det var, men en fest. Jag och twinsen hade lite myskväll med film (dirty dancing hehe, och det var inte jag som valde film) och annat igår. Annie, den minsta flickan, hade en liten sleepover hos en kompis så hon var inte hemma. Mycket skönt måste jag få lov att säga, att ta hand om tre små liv istället för fyra var rena paradiset.
I morse jobbade jag också några timmar tills dess att Rachael kom hem runt elvatiden. Nu lunchar jag lite här och passar samtidigt på att blogga, snällt av mig.
Ikväll ska vi till Linn vad jag vet, chillidill!

Hade tänkt att dra in till city, men nej jag hamnade visst kvar här. Känner att latheten börjar ta över min arma kropp, inte okej! Har en hel massa saker att fixa om jag tänker efter, det kan jag väl göra imorgon, eller övermorgon, eller måndag eller.... Eller??
Min kamera mår inte bra heller, vete fasen vad som hänt förutom att jag INTE har tappat den i marken eller liknande. Det  var inte länge den ville leva, köpte den efter jul. Får ta och köpa en ny helt enkelt, passande i dessa tider då jag har en hel del annat att lägga alla mina miljoner på. Som att ersätta familjen för den lilla incidenten, inhandla gymkort(?!), köpa höstkläder (känns att hösten här är påväg, tråkigt nog), leva, och de kommande resorna som är lite smått inplanerad inom en snar framtid. 

vad dumt, jag skulle ju skrivit om veckan som gått men så pladdrade jag på om en massa annat. Veckan har i alla fall gått snabbt och jag har träffat en hel del trevligt folk! 
Nu ska jag sätta mig i solen med en kopp te och en bok för att invänta kvällen, Tudilooo!

Här hade en bild passat mycket bra in, som ett avslut liksom. Jag har ju inga färska bilder direkt eftersom min kamera är ur funktion. Vill ni trots allt ha något att skratta åt så kommer en tjusig bild här från i somras då jag led av någon slags sjukdom, nästintill körtelfeber. Kolla in hamsterfacet och skratta hur mycket ni vill, det hade jag gjort HAHAHA!



(Kan tilläggas att jag tog körkort under denna härliga period också, vilket har resulterat i att jag knappt blir igenkänd på mitt egna körkort, tummen upp!)

 


Uppochner nerochupp

Konstig dag idag. Började helt okej, sluatde prima. Vad som hände där emellan, det vet jag inte riktigt.
Något jag däremot vet är att man ibland faktiskt kan få nog.
På senaste har jag fått höra mindre trevliga meningar, blivit sparkad, fått "smisk" och till och med blivit spottad på. Visst de är bara barn, men någon j*vla måtta får det väl vara!!! Man kan inte ta hur mycket skit som helst, inte även från sjuåringar.

Jaja... idag har jag fått lön, gånger tre. Wihoooo :D



Denna dök upp på min fetaste spotifyspellista innan idag, gammal och go!

RSS 2.0