Fyrbarnsmamman uppdaterar

Och så var det ny arbetsvecka igen, ingen kan vara gladare än fyrbarnsmamman själv!
Jag hade en jätte trevlig och rolig helg,synd bara att den gick så förbaskat fort. Fixade som sagt mitt hår i lördags, tack Johanna för det! Blev väldigt nöjd faktiskt. Efter vi hade lekt hårsalong så drog de tre ljushuvudena in till stan för att luncha och shoppa lite, trevligt men stressigt. På kvällen blev det en sofistikerad utgång à la Johanna, Matilda och Cilla. Kul kväll det med måste jag säga även om den inte slutade så bra.
Igår var det återhämtning som gällde plus lite jobb. Idag är jag tröttheten själv, minst sagt.  Jag skulle behövt ta en powernap nu mitt under dagen, men sparar mig till kvällen istället.

La in lite bilder på familjen som de tog i helgen. De var och sprang något race för att stödja bröstcancer och gick tydligen lös med kameran samtidigt. Jätte fina bilder så måste lägga upp en eller två här bara för det!





Nu ska jag gå och hämta minstingen på Tiggers.
Bilder från helgen kan jag nog lyckas klämma in i nästa inlägg, annars hamnar dom på face.

Kram från fyrabarnsmamman


Helg

klockan här är halv ett, och jag tog helg för cirkus en timma sen. Så fruktansvärt skönt! Skulle ha mött Mattan och Afra i stan, men de stackarna är sjuka. Jag känner mig helt okej, förutom att jag känner mig sliten, skulle lugnt kunna sova ett bra tag nu. Men nej, nu ska hushållerskan fortsätta i köket. Har precis lagat lasange och tänkte följa upp det med knäckkakor!
Ikväll ska jag bara vara hemma och tagga för imorgon, då blir det heldag med mina Svennebrudar. Ska bland annat låta Johanna färga min hooribla utväxt. Jag litar på henne till tusen men kan inte låta bli att vara lite nervig. Jag menar jag har alltid färgat mitt hår på salong, men nu blir det hairdresser à la Johanna.

Nästa gång jag bloggar så ska jag förhoppningsvis ha fixat min bleka blogg, jag menar, vad fasen tog headern vägen?? Jaja vi får se om jag orkar fixa med det snart. Nu kommer lite utlovade bilder från de senaste helgerna. Det är mest partybilder vilket kankse är lite tråkigt. Men ska försöka lägga ut de mest underhållande!


Lite fördrinkar at my place


Cirri är glad


Matilda med!


jag fångade Matilda med Jake Gyllenhaal!!!! Det ni...


Matilda och Afra


Hahah den kvällen


Mattan slår på stort


Johanna och Matilda, fina flickor det där!


Hallå där


Utför


Avslutar med lite påskpyssel bara för att

Så nu har ni fått en liten bildbomb med en massa partybilder (Typ det enda min kamera nu består av, illa)
Nu ska jag ut på en springrunda.

See you!







Swedish sandwich

Oj då vart det 2 maj, hoppas ni inte trodde jag dött! För det hade ju varit onödigt att tro. Jag har helt enkelt varit för busy för att blogga... Eller om sanningen ska fram så har jag inte orkat. Fast någon gång måste man ta tag i saker och ting. Så jag tänkte att idag, när jag är tröttare än vanligt, varför inte ta tag i bloggandet! Jag kan i alla fall berätta lite om vad jag har gjort den senaste tiden. Någon som vill veta där hemma kanske, typ Mamsen.

Okej, here we go!

Jag har jobbat en hel del, inte mer än vanligt men ville bara nämna det så ni inte tror jag är här på semester som en del verkar ha fått för sig. Mycket barn har det blivit, men det gillar vi! Barnen har precis avslutat ett lite drygt tvåveckors långt påsklov. Det har faktiskt varit skönt med lite rubbning i alla vanliga rutiner. O det bästa av allt var att hela familjen åkte bort fyra dagar över påskhelgen till Cape Schanck där de har hus. Ni anar inte hur j*kla skönt det var. Äntligen fick jag lite välbehövlig space. Kul hade vi den helgen. Party party med Matilda, Johanna, Linda och Afra. Den här helgen blev det på det igen, både fredag och lördag. Lika roligt igen om inte roligare!!

Vad mer har hänt sen sist?!

Jo jag har fått påskpaket från Svenneland, tack! Jag har umgåtts med trevligt folk. Jag har smidit planer. Jag har börjat jogga igen. Jag har spenderat way to much money. Jag har, som ni märker, börjat blanda svenska och engelska hej vilt. Något jag alltid stört mig på är när svenskar blandar in lite engelska ord här och var. Nu är jag där själv, bra jobbat.
Och just det, min nacke. Den mår finfint nu. Hade två horribla dagar då jag gick med huvudet på sne. Min värdpappa är dock terapeut och inriktad på ryggradsproblem så han hjälpte mig med det hela tack o lov.

Bilder på det! Nej det tar vi nästa gång, orkar inte hämta kameran. Det tar också så lång tid att ladda upp bilderna här på bloggen, enklare på ansiktsboken. Som en sådan snäll och ädel människa jag är kommer jag lägga ut bilder den här veckan, och den här gången lovar jag, på riktigt!

See you in a few days!








RSS 2.0