Man slutar aldrig att förvånas

Ikväll har jag varit barnvakt, skönt ändå med en lugn lördag. Istället blev det utgång igår i Richmond, rolig kväll!
Det har regnat hela dagen idag och det gör det fortfarande, blööö!! Efter regn kommer solsken, blir det bra väder imorgon så blir det att jobba på brännan.

Har precis skypeat med familjen hemma, trevligt trevligt!

Vilket tråkigt inlägg inser jag nu, bäst att runda av.

Nu blir det att stoppa in öronpropparna så jag får min skönhetssömn, barnen har ju både disco och operakonsert utanför mitt rum kl 8 varje morgon... Puss och kram skumbanan


Uppdatering

Dagarna rullar på, hej hå! snart dags att åka hem till Sverige igen, eller? Jag och Rachael har kollat lite på om jag har möjlighet att få ett turistvisum så jag kan stanna ett par månader till!! Vi får se hur det går me det.

Denna veckan har jag haft kidsen alldeles själv, Rachael och Andy har unnat sig nägra dagars semester uppåt i landet. Har varit full rulle som sagt. Det är inte bara kidsen man ska se efter utan också huset och alla hushållssysslor som hör till. Har gått bra, Tildus har hjälpt mig och barnenes mormor och farmor, snällt !

Btw, älskar våren här i Melbourne, 33 grader som högst idag, det gillar vi.

Har precis slutat jobba för idag, ska följa med Rachael på lite shopping nu, sen blir det sol och dagens motion. vad kvällen tar mig vert jag inte riktigt. På lördag blir det party i alla fall!



Tack och hej, leverpastej!

10 months!!!

Idag har jag varit här i hela 10 månader. Nästan ett helt år, sjukt!! 10 helt fantastiska månader måste jag medge! Många up and downs såklart, men i helhet så har det varit en finfin tid!
När ska jag åka här ifrån då? Fråga mig inte, vi jobbar på den biten...


En av anlednigarna till att jag har blivit kvar här, Pussssspåer!


...Och en annan anledning!

Nej nu ska jag kolla klart på Bert hahah, vilken kille alltså!!

RSS 2.0